Üdv az önálló német nyelvtanulók között!

Köszi szépen az érdeklődést – nézd meg az emailedet, az első levélnek pár percen belül ott kell lennie!

Ha mégsem, akkor nézd meg a levélszemét mappát, néha oda keveredik.

2009. óta csinálom az Öt év – öt nyelv+ oldalt, több száz cikket és emailt írtam, webináriumokat és előadásokat tartottam, több tízezer embernek segítettem valamilyen fomárban a nyelvtanulással – aminek a többsége teljesen ingyenes volt (és most is az).

Remélem, hogy sok hasznos dolgot fogsz olvasni tőlem a továbbiakban is – ha azonban a tudásom legjavára vagy kíváncsi, akkor azokat praktikus, online elvégezhető kurzusok formájában tettem elérhetővé.

Ezek megvásárlásával hozzájárulsz ahhoz, hogy még sokáig tudjam csinálni és még több embernek segíthessek az önálló nyelvtanulás megismertetésével.

Jelenleg ezen kurzusaim elérhetők: 

Szólalj meg! – Szabadulj meg a gyomorgörcstől, hagyd abba az agyalást és merj megszólalni frusztráció nélkül az általad tanult nyelven!

Német gyakorlati útmutató – Pontos térkép a német nyelv megtanulásához – lépésről lépésre. Nem egy német kurzus, hanem útmutató ahhoz, hogy hogyan tanuld meg a nyelvet.

Anki lépésről lépésre – Emlékezz mindenre (amit már egyszer megtanultál)! Szavak nélkül nincs nyelvtudás – az Anki a megoldás a problémára!

Angol gyakorlati útmutató – Pontos térkép az angol nyelv megtanulásához – lépésről lépésre. Nem egy angol kurzus, hanem útmutató ahhoz, hogy hogyan tanuld meg a nyelvet.

Ha valami nem stimmel, tanácsra van szükséged, vagy csak dumálnál, itt elérsz: [email protected]

-Bálint

UI: Ne felejtsd el megnézni az emailedet, nemsokára ott lesz az első levél tőlem!